Musemåtter til alle

Udgivet af ndadmin

Musemåtte

HJÆÆÆLP! Jeg skal have en ny musemåtte. Det kan jeg som sådan god selv løse, men jeg kan ikke overskue forskellen på størrelser, materialer og kvaliteter. Jeg håber at nogen med viden inden for musemåtter har skrevet en guide som nogen måske kan linke mig? Ellers er der ihvertfald et åbnet emne her, hvis nogen ønsker at starte en blog.

Musemåtter en masse

Hvorfor findes musemåtter i så mange variationer? Når man som mig kun bruger sin pc til almindeligt husbehov (og bloggen selvfølgeligt), så kan IT udstyr simpelthen være et helvede at finde rundt i. Jeg har lige købt et nyt spisebord og åbentbart, så er bordpladen lavet af et eller andet materialer som min mus ikke kan køre ordenligt på. Derfor har jeg været på jagt efter en musemåtte. Til min store overraskelse så fås musemåtter ca i 30 forskellige størrelser, i 4 forskellige materialer og allesammen i 2-3 kvaliteter. Lidt hurtigt hovedregning og vi er oppe på 300 forskellige musemåtter. Når man så har så svært ved at tage beslutninger, som jeg har, så bliver det en umulig opgave at vælge musemåtte.
Jeg skriver derfor dette blogindlæg i håb om at nogen kan fortælle mig, hvilken musemåtte jeg skal købe. Den skal bruges til word og excel. Jeg tænker at de dyre må være lavet til de drenge der spiller meget computer, men jeg ved det ikke. Hvis nogen ved noget så send mig gerne en mail, med en guide. Det eneste jeg ikke gider er de der svar: “Bare vælg en og prøv dig frem, det er en personlig preference”. HOLD NU K##T. Jeg skal vide hvad fordele og ulemper er! TAK <3

Gulvmåtter er ligesom musemåtter, bare til bilen. Læs vores artikel om Gulvmåtter her

TCS Shop

Jeg søgte på google efter musemåtte og så fandt jeg en webshop som hedder tcs shop. Det ser super professionel ud og ham der står bag ligner en pålidelig fætter. Jeg kan se at han faktisk har en kategori med gaming, hvor han har ENDNU FLERE musemåtter liggende under. Jeg har sendt ham en mail, med hans anbefaling som en standard kontor mussemåtter, men han har på nuværende tidspunkt ikke vendt tilbage endnu. Det er dog også kun 1 time siden at jeg skrev til ham.

Tak fordi i har læst med hertil. Jeg håber at nogen af jeg vil vende tilbage med nogle gode råd. Ellers læses vi som altid ved i næste uge

Kategorier: IT