Opbevaring til dine planter med potter

Udgivet af ndadmin

potter

Potter, Bakker og Vandtanke fås i mange forskellige størrelser og former. Fælles for alle dem som vi fører, er at de alle er produceret i hård sort plastik.

Stof potter 

Disse Stof potter er designet til indendørs og udendørs brug. Stof potter har en rigtig lækker funktion som kaldes “Aqua breath”. Det betyder at Materialet er mindre gennemtrængeligt, og at vandet kun dræner ud ved bunden af ​​potten.

En anden lækker funktion ved Aqua breath er at dine rødder altid holdes iltede. Dette er den ideelle stofpotte, fordi næringsstoffer nemt kan passere ind og ud af dette stof materiale.

Potter til dine planter

Vores Firkantede potter er produceret i en rigtig god kvalitet af hård plastik. Disse fås i mange forskellige størrelser, og kan bruges udendørs såvel som inde. Alle disse potter har i deres bund huller så den overskydende vand kan dræne ud.  


Disse potter er produceret i en god kvalitet af hård plast. Det der gør at mange fortrækker de firkantede potter, er at ved vanding er gennemgangen bedre og vandet når ud til en større del af mediet end den det ville gøre hos en rund potte. 

Dette skyldes at en rund potte har nogenlunde samme dimension hele vejen fra top til bund, hvor imod en firkantet potte oftest er bredere for oven end den er for neden, samt den også er mere aflang i dens facon, hvor en rund potte er ca. Lige lang i højden og bredden.

Men måske leder du på samme tid også efter en dejlig mussemåtte. læs med her!

Bakker

Fordelene ved Vandingsbakker er at man kan vande alle sine planter fra bunden af på en gang. Hvis planterne står placeret i en plastik bakke, er man også fri for eventuelle vandskader på gulvet. Bakkerne er 100% vandtætte, produceret i hård plastik af en god kvalitet.

De fås i forskellige størrelser, og kan bruges til at bygge ebb & flow systemer med. Ebb & flow skaber under og overflod. Dvs. at den fylder din bakke med vand, for derefter at lave underflod så den overskydende vand render ud igen. 

Kategorier: Udendørs